Site Overlay

Over ons

“Als dermatoloog streef ik vanuit mijn passie voor de huid naar ‘natural beauty’, mooi ouder worden en een uitstraling die weergeeft hoe je je voelt.”

Dr. Ann-Katrien Minne

Dokter Ann-Katrien Minne

Dermatoloog gespecialiseerd in esthetische en laserbehandelingen van de huid.

Ik studeerde Geneeskunde aan de KU Leuven waar ik in 1990 afstudeerde met grootste onderscheiding. Vanuit een passie voor de huid startte ik na een opleiding tot dermatoloog (UZ Leuven), in 1994 mijn privépraktijk ‘Dermatoleuven’ in Kessel-Lo. De voorbije 15 jaar heb ik mij meer en meer gespecialiseerd in de Esthetische Dermatologie en Lasertherapie. Omwille van de toenemende vraag en de groeiende technieken in de Dermato-esthetiek, heb ik in 2020 de stap gezet mij uitsluitend op dit aspect van de dermatologie toe te leggen.

Dokter Gunther Gijsen

Esthetisch arts gespecialiseerd in injectables en laserbehandelingen van de huid.

Ik studeerde Geneeskunde aan de KU Leuven waar ik in 2014 afstudeerde met grootste onderscheiding. In de filosofie dat ware schoonheid een combinatie is van uiterlijk en innerlijk stralen, heb ik mij gaandeweg in mijn carrière verder gespecialiseerd in esthetische behandelingen en lifestyle geneeskunde. Het brengt mij elke dag opnieuw een enorme voldoening mijn patiënten te mogen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn!

Miek Robijns

Verpleegkundige en praktijkassistente

Miek is mijn rechter hand in de praktijk in Kessel-Lo. Zij beantwoordt de telefoon en beheert de dossiers, assisteert bij behandelingen en voert, onder mijn toezicht, bepaalde esthetische en laserbehandelingen uit. Zij volgde hiervoor de nodige opleidingen en is gepassioneerd door haar job.

Miek is uw aanspreekpunt. Zij is erg patiëntgericht, heeft kennis van de verschillende behandelingen en zal u graag te woord staan aan de telefoon of via mail op assistentdermato-esthetiek@outlook.com

Dr. Minne