Site Overlay

Spierontspanners (Botox)

Spierontspanners (Botox)

Door in de mimische spiertjes van het gelaat een spierontspanner in te spuiten wordt de overliggende huid gladder zonder dat je je mimiek verliest. Het effect komt natuurlijk over en je straalt opnieuw uit hoe je je voelt.

Rimpels die ontstaan bij fronsen, lachen, boos of verwonderd kijken horen bij je mimiek en komen op elke leeftijd voor. Naarmate je ouder wordt, blijven deze rimpeltjes ook wanneer je het gelaat ontspant. Met een inspuiting met botulinetoxine A neemt de basisspanning in de mimische spiertjes af en wordt de overliggende huid opvallend gladder. Je ziet er niet langer vermoeid, gespannen of droevig uit en je gelaat straalt opnieuw uit hoe je je voelt.

Botulinetoxine wordt vooral gebruikt voor de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen, de dwarse lijnen op het voorhoofd en de kraaienpootjes aan de ogen. Het kan ook gebruikt worden voor plooitjes op de neus, afhangende mondhoeken of verslapte kaaklijn. De behandeling is quasi pijnloos, het maximaal effect wordt na 5 tot 10 dagen bereikt en houdt 3 tot 6 maand aan. Tijdens een consult vertellen we u graag hoe het werkt en wat u kan verwachten.

Een afspraak maken?

Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Dr. Minne