Site Overlay

PRP vampire lift

PRP vampire lift

PRP staat voor ‘Platelets Rich Plasma’; eigen groeifactoren uit het bloed, al dan niet aangerijkt met hyaluronzuur worden ingebracht in de huid en zorgen voor een ‘coup d’éclat’: je huid ziet er onmiddellijk frisser uit. Door onderhoudsbehandelingen vervagen onregelmatigheden, onzuiverheden en fijne rimpeltjes  door de opgewekte collageenstimulering. 

PRP is een techniek die beroep doet op het natuurlijk herstelvermogen van de huid door collageenstimulering. We maken  gebruik van de grote hoeveelheid groeifactoren in het eigen plasma (verkregen wordt door het centrifugeren van één of meerdere buisjes bloed). Het plasma wordt ingespoten met fijne prikjes, met een canulle en/of een mesoroller of met de Dermapen. Zo nodig, wordt vooraf verdovende creme op de huid aangebracht. Na de behandeling kan een behandeling met LED licht, Infrarood en Radiofrequentie gecombineerd worden om het effect te verhogen. Een opstartbehandeling bestaat uit 3 sessies om de maand. Om het effect te behouden raden we een onderhoudsbehandeling om de 4 tot 6 maand aan.

Deze behandeling is erg populair bij jong volwassenen met een actief leven waarbij de huid vaak te lijden heeft onder omgevingsfactoren, hormonale factoren (zwangerschap en borstvoeding), stress en vermoeidheid. Op een natuurlijke manier helpen we je je huid in goede conditie te houden, walletjes onder de ogen te laten verdwijnen en er fris en gezond uit te zien. 

PRP kan ook een behandeling zijn voor androgenetisch (hormonaal bepaald) haarverlies bij mannen en vrouwen. Of u hiervoor in aanmerking komt, bespreken we graag tijdens een intake gesprek.

Een afspraak maken?

Dat kan voor deze behandeling enkel telefonisch.

Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Dr. Minne