Site Overlay

Fillers

Fillers

Fillers zijn opvulstoffen die rimpels helpen vervagen, verloren volume corrigeren en de contouren in uw gelaat herstellen. Ze zorgen voor een betere hydratatie van de huid en kunnen collageenvorming stimuleren.

Naarmate u ouder wordt, verliest uw huid elasticiteit, neemt het volume van de onderhuidse weefsels af en vervagen de contouren van het gelaat. Met fillers op basis van hyaluronzuur, calcium-hydroxy-apathiet of alginaten behandelen we diepere rimpels en oppervlakkige groefjes. Het verloren volume kan hersteld worden en de contouren van het gelaat kunnen geaccentueerd worden. Zo kunnen we bv de vorm van uw jukboog , kaaklijn, kin of lippen herstellen of uw lippen meer volume geven. Afhankelijk van het type filler kan de hydratatie van de huid verbeteren of kan de vorming van meer en beter collageen gestimuleerd worden. U gaat er op een natuurlijke manier jonger en frisser uitzien

De behandeling is licht pijnlijk, mogelijks is er tijdelijk een lichte roodheid of ontstaan er blauwe plekjes die na enkele dagen spontaan verdwijnen. Afhankelijk van het type filler dient de behandeling om de 9 tot 18 maand herhaald te worden.

Een afspraak maken?

Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Dr. Minne