Site Overlay

Bodysculpting & laser lipolyse

Bodysculpting & laser lipolyse

Wij behandelen gelokaliseerde vetophopingen die niet reageren op vermagering of sporten op niet-invasieve (Trusculp-ID) of meer invasieve (Laser assisted Lipolyse) manier maar zonder chirurgie. 

Trusculp iD is een niet-invasieve technologie die gebruikt wordt voor vetreductie aan de onderkin en op het lichaam.  Met unipolaire radiofrequentie creëren we een uniforme opwarming en aldus vernietiging van vetcellen. Na de behandeling begint het lichaam onmiddellijk de resten van de vetcellen af te breken en af te voeren. Door de opwarming van de overliggende huid is er tevens collageenstimulatie die verstrakking van de huid meebrengt.

De behandeling heeft, in vergelijking met chirurgische technieken, het grote voordeel dat ze niet-invasief is waardoor de normale activiteiten onmiddellijk kunnen hervat worden. Het effect kan 8 à 12 weken na een behandeling reeds verwacht worden. In de meeste gevallen zijn minstens 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Ideale kandidaten voor deze behandeling zijn vrouwen of mannen met een BMI lager dan 28 en een gezonde levensstijl (gezonde voeding en voldoende beweging) die last hebben van gelokaliseerde vetophopingen (buik, dijen, onderkin, flanken,..).

Laser Assisted Lipolyse (LAL)

Na inbrengen van de ND-Yag laserprobe via een insnede van enkele millimeter vernietigen we de overtollige vetcellen door laserenergie. Het vet wordt vloeibaar en wordt gedeeltelijk afgevoerd en gedeeltelijk door het lichaam opgeruimd. Nadien geeft de laser heel wat thermische energie af in de huid zelf en zorgt ze voor een belangrijke collageenstimulering en verstrakking van de overliggende huid. De behandeling gebeurt onder lokale verdoving. Ze is invasiever dan de Trusculp iD maar heeft het voordeel dat 1 behandeling meestal voldoende is om het gewenste resultaat te bekomen. Mooie resultaten worden bekomen bij de onderkin en kaaklijn, de bovenarmen, de knieën en de buik. 

LAL kan ook gebruikt worden voor verstrakking van de kaaklijn zonder vetreductie. Hierbij ligt dan de nadruk op het inbrengen van thermische energie in de huid zelf.

Een afspraak maken?

Dat kan voor deze behandeling enkel telefonisch.

Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Dr. Minne